HTML

fegyencedzesxxx

edzés

Friss topikok

Címkék

2011. 09. 01. és 09. 05.

2011.09.07. 20:52 lifegym

2011. 09. 01. és 2011. 09. 05.

 

Az edzéseim az elmúlt idők óta nem sokat változtak.

Annyit módosult a történet, hogy zsákolással kötöttem egybe, így egy kicsit pörgősebb lett.

A kettlebelles edzéseket mostanában hanyagolom orvosi tanácsra, amíg nem rendeződik a helyzet. Ha minden oké lesz, akkor nekiállok ismét, sokkal keményebben mint eddig, hiszen a 24-es golyóm még elég vad, be kell törnöm :)

Nemsokára kezdődik a bunyós szezon, de akkor is szándékozom megtartani az erősítő edzések számát. Akkor talán felszökik a heti ezdésszám akár 5-re is. Majd meglátom hogy bírom, de eddig se volt vele gond.

De konkrétan az edzésről.

Egyre jobban megy a 7. lépés a húzódzkodásban. Most kb 8-10 kényelmes ismétlésre vagyok képes, de nem szándékozom tovább lépni (pedig elvileg 9 ismétlést ír elő a könyv). Még nem érzem a mozdulatban azt a magabiztosságot amit a "szintlépéshez" szükségesnek tartok. Maradok ennél a lépésnél még kb 8-10 edzés erejéig (legalább).

Az egylábas guggolással továbbra sincs gond, messze az a legerősebb gyakorlatom.

Néha csinálok 10-15 ismétlés az 5. lépésből kézenállásból. Kipróbáltam a 6.-at is, ment is de nem olyan könnyen ahogy én szeretném.

lábemeléseket szinte mindig beiktatok most szabályosan, mindenfajta lendítés nélkül, lassan kb 8-10 ismétlés megy.

Az egykezes fekvővel szívok rendesen, abból valahol 8. lépés környékén vagyok de a 7. egyszerűen könnyű, viszont a 8. meg nagyon nem megy... Lassan de fejlődök benne. Türelmesnek kell lenni, nem megy ez hipp-hopp. Érzem hogy egy kicsit erősödött a tricepszem, és a mozdulat kezd lassan beérni. Sajnos tényleg lassan...

Mára ennyi, mindenkinek jó edzést!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifegym.blog.hu/api/trackback/id/tr233209916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása